Handla s hr

1. Välja och hitta artist/evenemang Välj utifrån startsidans topplista, banners eller sökfunktion. Alternativt klicka på fliken Biljetter & Evenemang där aktuella evenemang finns uppradade i bokstavsordning samt en avancerad sökfunktion.

2. När du valt artist/evenemang
Fyll i antal biljetter av önskad platstyp och klicka "Köp" i rutan till höger på skärmen. Om du inte redan har loggat in alternativt skapat en Ny användare så går det även bra att göra det senare i samband med att du går vidare med din beställning.

3. Genomför köpet Du kan fortfarande ändra antalet biljetter i din bokning genom att fylla i ett nytt antal och klicka på "Uppdatera" eller makulera (ta bort) beställningen. Välj hur du vill betala. Läs villkoren och klicka sedan på orange knapp "Godkänn order".

Du får en bekräftelse på skärmen med ditt ordernummer samt en bekräftelse mejlad till den e-postadress som du angett.

Betalning Välj betalsätt som passar dig - Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura inom 14 dagar. Fakturan kommer till din e-postadress i första hand. Du kan även välja att dela upp betalningen. Läs mer om kreditalternativen längst ner.

Priser Vi tillämpar priser som baseras på tillgången av biljetter på marknaden vid beställningstillfället. Priserna kan vara högre, eller lägre, än det som arrangören tryckt på själva biljetten.
Leveranser
Leveransavgift är för närvarande 95 kr per ordertillfälle (EJ per biljett).

Biljettfilen skickas till den e-postadress som du uppgav vid registrering av dina uppgifter. Öppna filen (eller klicka på gem-symbolen) och skriv ut biljetterna!

Vissa orders skickas med REK, d v s rekommenderat brev via Posten och aviseras då.
 
Sista-minuten! Vi kan även ordna så att biljetterna på evenemangsdagen levereras av Biljett Nu:s representanter nära arenan eller hämtas ut i city. Giltig legitimation ska uppvisas av den som hämtar ut biljetterna! Butiken Biljett Nu i Stockholms innerstad ligger på Klara Norra Kyrkogata 13 (parallellt med Drottninggatan nära Åhléns City och Stockholms Centralstation).

E-biljett står det på vissa mindre arrangemang. En mailbekräftelse skickas efter att köpet är genomfört till den e-postadress som du uppgav vid registrering av dina uppgifter. Den orderbekräftelsen skriver du ut och tar med till insläppet!
Kreditalternativ

Kredittjänster från AfterPay (Arvato Finance AB, tidigare Gothia Financial Group, och Dibs i samarbete). Vid val av faktura, eller delbetalning, som betalningsmedel tillkommer en avgift om 95 kr inkl moms. Fakturan skickas i första hand med e-post. För mindre köpbelopp finns inte faktura som alternativ.

När du väljer faktura eller delbetala så sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den som den utger sig för att vara.

Genom ditt godkännande av din order godkänner du också att din angivna email-adress är korrekt. E-mailadressen kan användas för att skicka ut information kring omfrågandekopia efter att kreditupplysning inhämtats.

Observera att order som delbetalas (eller faktureras) skickas endast till folkbokförd adress.

Du måste vara minst 18 år och ha ett svenskt personnummer samt ej ha betalningsanmärkningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Leverans sker endast till folkbokförd adress eller via Biljett Nus personal mot uppvisande av giltig legitimationshandling.

AfterPay Faktura
Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med AfterPay. Betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift om 95 kr tillkommer. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat. Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer.

Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll.” Biljett Nu reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

AfterPay Delbetalning
Genom AfterPay ges du möjlighet att dela upp din betalning. Vid ett köp om minst 200 SEK kommer du att bli erbjuden att ansöka om att dela upp betalningen på www.myafterpay.se.

Det finns två alternativ för att dela upp betalningen.

Ett alternativ är att starta ett AfterPay konto där du själv bestämmer varje månad hur mycket du vill betala. Det finns ett minimumbelopp som baseras på det totala kvarstående beloppet på kontot. Det beloppet framgår av kontoavin och på myafterpay.se.

Det andra alternativet är att starta en delbetalningsplan. Då bestämmer du hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan välja mellan att betala på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader (med reservation att varje delbetalningsbelopp inte understiger 50 kr). Det totala beloppet delas upp på de antal månader du väljer att betala och blir därmed detsamma varje månad.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta om 1,63% på månadsbasis från fakturans förfallodag. Vid påminnelse debiteras lagstadgad avgift om för närvarande 60 kr samt en förseningsavgift om 80 kr. Biljett Nu reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet. 

 

KORT, DIREKTBANK, FAKTURA ELLER DELA UPP BETALNINGEN
KÖP BILJETTER BETALA ALTERNATIV